Camilo Hangling i Isaac Richmond: “La majoria de jugadors del primer equip del Rugby Club Sitges són de la pedrera”

Camilo Hangling (esquerre) i Isaac Richmond (dreta)

Camilo Hangling (esquerre) i Isaac Richmond (dreta)

Conversem amb Camilo Hangling i Isaac Richmond, els dos nous entrenadors que s’han fet càrrec del primer equip del Rugby Club Sitges després de la marxa de Pedro Castilla. Amb el repte de poder mantenir-lo per segon any a la Divisió d’Honor B, ambdós són conscients de les limitacions d’una plantilla que, en la seva gran majoria, està formada per joves jugadors sorgits de la pedrera. L’argentí Camilo Hangling coneix la casa ja que ha estat entrenador a les categories inferiors, mentre que el neozelandès Isaac Richmond, que fou jugador de la UE Santboiana entre el 2007 i el 2012, ha estat durant les quatre últimes temporades al SEL Vilanova.

Escolteu-ho