L’Ateneu atribueix a unes previsions massa ambicioses en l’explotació del bar-restaurant i a tres veïns que els han fet la vida impossible les causes del tancament de la seva seu social

ateneu_29102015

Dani Piques i Àlex Martinez durant la roda de premsa

Una previsió massa optimista sobre els beneficis de l’explotació del bar-restaurant en el nou local, i la pressió de tres veïns que els han fet la vida impossible, segons diuen textualment els responsables de l’Ateneu , han estat les raons fonamentals per les quals l’entitat s’ha vist abocada al tancament de la seva seu social al carrer Sant Bartomeu. El local ha estat traspassat, obrirà com a restaurant d’aquí un temps, i la quantitat del traspàs de la llicència servirà per a cobrir els prop de 10.000€ de deutes que deixa aquesta aventura. El president de l’Ateneu, Dani Piques, i Àlex Martínez, membre de la junta, varen exposar amb detall algunes de les situacions viscudes arran de les denúncies d’aquests veïns i també expressaren el seu desencís per el poc suport rebut per part de l’Ajuntament. l’Ateneu, ara, busca local d’uns 50-60 metres quadrats i a un preu raonable, amb l’esperança de deixar enrere aquests anys de tensió. Us oferim l’exposició dels fets tal i com els explicaren Dani Piques i Àlex Martínez.

Escolteu-ho