L’AE Les Botigues de Sitges afronta el repte de la permanència

L'equip de l'AE Les Botigues de Sitges (foto del Facebook de l'AE Les Botigues de Sitges)

L’equip de l’AE Les Botigues de Sitges (foto del Facebook de l’AE Les Botigues de Sitges)

Sense cap mena de pressió i conscients de les dificultats que comporta una categoria com la Lliga Nacional Catalana o el fet d’haver d’entrenar i jugar en tres instal.lacions diferents, l’equip de futbol sala de l’AE Les Botigues de Sitges s’ha fixat la permanència com un dels grans objectius aquesta temporada. Els sitgetans, que fins ara només han pogut sumar un punt en cinc jornades, afronten el repte amb il.lusió i no volen mirar més enllà, com es diu en aquests casos, del proper partit. N’hem parlat amb Joaquim Serrano i Josep Lluis Martín, president i director esportiu, respectivament, de l’Agrupació Esportiva Les Botigues de Sitges.

Escolteu-ho