Vinyet Lluís veu amb bons ulls el projecte de futur del CNS i la piscina municipal, que proposa la construcció d’una piscina olímpica al Poble Sec

Vinyet Lluís, portaveu de Sitges Grup Independent, veu amb bons ulls la proposta de futur que una empresa especialitzada ha fet per encàrrec de l’Ajuntament, per a estudiar la viabilitat del Club Natació Sitges i de la piscina municipal del Poble Sec, un cop aprovada la dissolució del Consorci de l’entitat. Lluís, que coneix als responsables de l’estudi i els atorga plena confiança, creu que la construcció d’una piscina olímpica pot atraure a esportistes d’alt nivell i revitalitzar l’activitat del Natació i de l’equipament del Poble Sec. Malgrat tot, la portaveu de SGI demana una anàlisi molt aprofundida de la situació per a no caure en les errades del passat. Amb Vinyet Lluís també hem parlat de la dissolució de l’Agència de turisme, de la dedicació del batlle a la Diputació de Barcelona, el top manta o la gestió de la neteja.

Escolteu-la