Lluís Marcé no veu gens clar el projecte de viabilitat de les piscines municipals i creu que és una fugida endavant.

La nostra roda de portaveus ha entrevistat avui al cap de llista de nou Horitzó. Marcé, que ha mostrat el seu enuig per haver conegut la nova dedicació de l’alcalde a la Diputació de Barcelona a través del butlletí oficial de la provincia, també s’ha posicionat amb fermesa sobre el pla de viabilitat de les piscines municipals que ha redactat una empresa especialitzada, tot afirmant que no veu gens clar que l’Ajuntament hagi d’assumir el cost de la construcció i el manteniment d’una piscina olímpica climatitzada a l’aire lliure.  El portaveu de Nou Horitzó també s’ha posicionat a l’entorn del top manta i del pla d’usos, de la futura urbanització del sector de Santa Bàrbara, o de l’actual situació del conreu de la malvasia de l’hospital.

Escolteu-lo