L’equip de govern presenta el pla de mandat 2015-2019, que protagonitzarà una audiència pública el proper 2 de desembre al Miramar

mandat_26112015

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sitges va presentar ahir el document del pla de mandat 2015-2019, que marca el full de ruta de la gestió de l’actual legislatura. L’alcalde Miquel Forns, acompanyat del portaveu del govern, Pep Moliné, i la tinent d’alcalde Aurora Carbonell, desglossaren els aspectes fonamentals dels 6 eixos en els quals s’estructura el document: Sitges de les persones, Sitges vila emprenedora, cultura amb caràcter, qualitat de vida sostenible, govern obert i cap a un nou estat. El pla de mandat es debatrà en el ple municipal del proper dilluns, i es presentarà al públic en una audiència que tindrà lloc a l’edifici Miramar, el proper dimecres 2 de desembre a les 19:30h.

Escolteu-ho