L’alcalde creu que Prado i Retiro rebran les subvencions abans del Carnaval del 2016, i l’Ajuntament persegueix un acord amb la Generalitat per la cessió o compra del Patronat.

La setmana que ve el govern municipal ha previst una reunió entre els representants de tots els grups polítics i la intervenció municipal, per a desbloquejar l’atorgament de les subvencions del 2015 a les entitats que encara resten pendents de rebre-les, com Prado i Retiro. Així ho ha confirmat aquest matí l’alcalde Miquel Forns, que assumeix, malgrat tot, que difícilment els diners pendents arribaran abans de Carnaval. Forns també ha fet referència a la proposta de viabilitat de la piscina municipal del Poble Sec, que avui es portarà a debat en un ple extraordinari, i a la possibilitat que fructifiqui la negociació entre l’Ajuntament i la Generalitat per a la cessió o compra de la capella del Patronat i dels espais associats a ella.

Escolteu-lo