El president del Gremi d’Hostaleria reconeix que Sitges està perdent l’oci nocturn i, en canvi, experimenta un augment d’establiments de restauració que banalitzen l’oferta de qualitat

El president del Gremi d’hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, s’ha mostrat preocupat per el debat sobre el model d’oci nocturn que resta pendent de fer, tenint en compte la transformació que està patint el carrer 1r de maig, amb ben pocs establiments de l’època daurada del carrer que continuen oberts. En paral·lel, Matas ha alertat sobre el nou model de negoci de restauració que s’està imposant -aprofitant el pla d’usos i la normativa que permet obrir sense comunicació prèvia- i que en alguns casos no està responent als necessaris criteris de qualitat. Finalment, el president s’ha refermat en la seva valoració negativa a la dissolució de l’agència de turisme.

Escolteu-lo