Tot a punt per a la 33a Mitja Marató i el 5è Quart de Marató de Sitges

mitja_05012015

Josep Maria Antentas, Miquel Forns, Carme Almirall i Natàlia Mas

Avui es tanquen les inscripcions per a la 33a edició de la Mitja Marató i la 5a del Quart de Marató de Sitges. Ambdues proves es varen presentar ahir en roda de premsa a l’Sports Bar, amb la presència de l’alcalde Miquel Forns, la regidora d’esports Carme Almirall, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, i la directora de l’oficina del BBVA a Sitges, Natàlia Mas. Us oferim el resum de la mateixa, així com els principals detalls de les curses que tindran lloc el proper diumenge dia 10. A les 09h començara el Quart de marató, i a les 10h la Mitja. Fins avui, hi ha inscrits més de 500 participants per a la primera, i més de 1600 per a la segona.

Escolteu-ho

http://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2016/01/mitja_05012015-300×200.jpg” alt=”mitja_05012015″ width=”300″ height=”200″ /> Josep Maria Antentas, Miquel Forns, Carme Almirall i Natàlia Mas[/caption]

Avui es tanquen les inscripcions per a la 33a edició de la Mitja Marató i la 5a del Quart de Marató de Sitges. Ambdues proves es varen presentar ahir en roda de premsa a l’Sports Bar, amb la presència de l’alcalde Miquel Forns, la regidora d’esports Carme Almirall, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, i la directora de l’oficina del BBVA a Sitges, Natàlia Mas. Us oferim el resum de la mateixa, així com els principals detalls de les curses que tindran lloc el proper diumenge dia 10. A les 09h començara el Quart de marató, i a les 10h la Mitja. Fins avui, hi ha inscrits més de 500 participants per a la primera, i més de 1600 per a la segona.