Arrenca el 2016 esportiu

Fem prèvia del que serà el primer cap de setmana esportiu del nou any, que vindrà marcat per la 33ª Mitja Marató i el 5è Quart de Marató d’aquest diumenge. En futbol, amb Josep Maria Marcé, jugador del CF Suburense, parlem del partit que l’equip jugarà aquest diumenge a Aiguadolç davant el CF Santboià i del seu procés de recuperació arran d’una lesió que l’ha tingut allunyat dels terrenys de joc durant prop de tres mesos. Per la seva banda, la UE Sitges afrontarà aquesta penúltima jornada de la primera volta visitant el camp del Sant Cugat Sesgarrigues. En bàsquet també es disputa la penúltima jornada de la primera volta, en la que el Bàsquet Sitges jugarà a la pista del SAFA Claror. I pel que fa a la 2ª Catalana d’hoquei patins, el CP Sitges ha ajornat el seu enfrontament amb el CP Calafell per divendres de la setmana vinent.

Escolteu-ho