L’Ajuntament espera que, constituït el nou govern de la Generalitat, es desbloquegi la construcció de l’escola Agnès de Sitges el més aviat possible

En l’habitual compareixença mensual de l’alcalde, repassem alguns temes d’actualitat, entre ells el nou recorregut de les rues de Carnaval, el finançament de les entitats, el pressupost del 2016 o la construcció de la nova escola. En aquest sentit, Miquel Forns ha assenyalat que el govern espera reunir-se el més aviat possible amb els responsables de l’àrea d’ensenyament de la Generalitat per a poder desbloquejar el més aviat possible la construcció de la nova escola Agnès de Sitges. L’alcalde també fa referència a la gestió del deute de la piscina municipal del Poble Sec, pendent que Bankia autoritzi una quitança d’1M€ a la societat que la gestiona.

Escolteu-ho