El president de la comissió de Carnaval considera que, sense que els Mossos hagin prohibit res, s’ha prioritzat la seguretat en el debat sobre el nou recorregut, i també afirma que -inevitablement- la rua s’aturarà en algun tram, i que les entitats varen desestimar la proposta d’ampliar el recorregut de tornada per a evitar que el cap es mengi la cua.

Amb Carles Garcia, president de la comissió de Carnaval, hem repassat els aspectes fonamentals que expliquen el canvi de recorregut de les rues d’enguany, motivat per la necessitat de complir amb els requisits del pla de seguretat. Garcia ha volgut deixar molt clar que en cap moment els cossos de seguretat han prohibit res, però han fet valer la necessitat d’avançar en un recorregut que permeti atendre de forma més ràpida i eficaç les possibles emergències que es puguin produir. El president de la comissió de Carnaval creu inevitable que la rua haurà d’aturar-se en alguna part de l’itinerari per a facilitar-ne el trànsit, però també ha volgut manifestar que les entitats es mostraren contràries a ampliar el recorregut de tornada seguint per l’Avinguda Sofia, i continuant pel passeig de Vilanova fins arribar al carrer Sant Francesc per a evitar que el cap es mengi la cua.

Escolteu-lo