La històrica casa Vilella obrirà com a hotel de luxe a finals d’any. El besnét del propietari ens explica la història d’una il·lusió.

helvetica_21012016

Vista de les obres a la part posterior de la casa

La casa que Joan Vilella encarregà a l’arquitecte reusenc Joan Rubió el 1919, i que molts sitgetans han conegut per haver estat en el seu dia la Residència Helvètica, obrirà com a hotel de luxe a finals del 2016, després d’un grapat d’anys deteriorant-se. El projecte, que la família del propietari només ha pogut emprendre després d’haver resolt l’entrellat entre els 12 propietaris que tenia la finca, suposa la remodelació integral de l’edifici per a construir-hi un hotel de 14 habitacions d’entre 35 i 60 metres quadrats, amb totes les comoditats que poden suposar-se a un establiment d’aquesta categoria. Pablo Salvador, besnét de Joan Vilella, i el director de l’obra, Alfonso Morales, ens expliquen l’atzarosa i il·lusionant història que hi ha hagut darrera la iniciativa de l’hotel Casa Vilella.

Escolteu-los