La prèvia del cap de setmana esportiu

Comença la segona volta i el CF Suburense, després de l’empat al camp del Reddis, torna a jugar aquest cap de setmana fora de casa, en aquesta ocasió al camp del Terrasa FC 1906, mentre que la UE Sitges rep demà a Aiguadolç a un dels seus rivals directes en la lluita per l’ascens, com és el CF Martorell B. Amb Pablo Altamirano, jugador del CF Suburense B, parlem de la bona trajectòria de l’equip que l’ha situat segon a la classificació. Per altra banda, a la Copa Catalunya de Bàsquet, el Bàsquet Sitges obre demà la segona volta rebent a l’Esparreguera i amb el jugador Edu Riu analitzem el bon moment del conjunt sitgetà, que l’ha dut a col.locar-se a prop de les places d’ascens. També conversem amb David Porras, entrenador del Juvenil A de la Blanca Subur, que aquest cap de setmana disputarà el primer partit de la segona volta rebent al Reus Deportiu al Nou Pins Vens.

Escolteu-ho