40 obres inèdites d’Agustí Ferrer Pino han estat donades a la Fundació Ave Maria pels seus descendents

coll_25012016

Algunes de les obres restaurades que es podien veure a la capella del Saló d’Or

El passat divendres la fundació Ave Maria va presentar, al saló d’or del Palau Maricel, 6 de les obres restaurades de les 40 que els hereus del pintor Agustí Ferrer Pino han donat a la institució per a les cuidi i les doni a conèixer. Les 40 peces, que esdevenen un testimoni fidel de l’evolució estilística de Ferrer Pino, aborden el retrat i els paisatges sitgetans, amb un especial interès en les gammes cromàtiques basades en els ocres, marrons i grisos, d’acord amb les solucions aplicades per els pintors espanyols del segle XVII, en especial Velázquez. Us oferim un resum de l’acte, amb les intervencions del president de la fundació Ave Maria, Julio Molinario, de la doctora en història de l’art Isabel Coll, de la besnéta del pintor Anna Serra i de l’alcalde en funcions, Jordi Mas.

Escolteu Julio Molinario i Isabel Coll

Escolteu Anna Serra i Jordi Mas