Dos moments radiofònics per a recordar Antoni Mirabent

mirabent_23081996

Mirabent durant la processó cívica, en el seu any com a pendonista

Arran de la mort del qui fou cap de protocol de l’Ajuntament de Sitges durant quatre dècades, us oferim, de l’arxiu sonor de Ràdio Maricel, dos moments per a recordar-lo. El primer ens porta a una tertúlia del programa El matí amb nosaltres, del 6 de juny del 2001, en la qual l’Antoni, acompanyat de Deli Carbonell i Josep Maria Matas, explicà amb molt bon humor l’atzarosa història que embolicà l’Ajuntament, el Vaticà i el conde de Rueda, quan aquest darrer volia construir un gratacels a primera línia de mar, fent-lo passar per un bloc de vivendes socials. La institució, governada aleshores per José Antonio Martínez Sardá, aconseguí fer valer la seva posició i el projecte fou denegat.

Escolteu la història del gratacels del conde de Rueda

El segon moment ens porta a l’any 1996, quan Antoni Mirabent fou escollit pendonista de la Festa Major. Aleshores era alcalde Pere Junyent, i Isidre Panyella presidia la comissió de festes. El 20 d’agost d’aquell any, l’Antoni ens deixava les seves reflexions festamajorenques.

Escolteu l’entrevista a Antoni Mirabent, pendonista del 1996