La prèvia del cap de setmana esportiu, amb el derbi CF Suburense – CF Vilanova

El derbi d’Aiguadolç d’aquest proper diumenge (17:00h) entre el CF Suburense i el CF Vilanova acapara bona part de l’atenció esportiva del cap de setmana. Fem l’avantmatx amb les declaracions prèvies de Juanjo Carricondo, jugador del conjunt vilanoví, i d’Over Ramos, jugador del CF Suburense. Per la seva banda, la UE Sitges no pot fallar en la seva visita al camp de l’Anoia (diumenge, 16:00 h), mentre que el Bàsquet Sitges, en partit de la 17ª jornada a Copa Catalunya, es desplaça dissabte a la pista de l’AESE de l’Hospitalet. Parem, però, especial atenció aquesta setmana a la bona dinàmica i temporada que està duent a terme el Sènior Femení del Bàsquet Sitges, que comença la segona volta rebent demà al Pallejà a Pins Vens, i en parlem amb la seva capitana Irene Fernández.

Escolteu-ho