El CF Suburense perd el derbi amb el CF Vilanova i la UE Sitges no falla al camp de l’Anoia

 

Els capitans Contreras (CF Vilanova) i Alberto (CF Suburense) amb la tripleta arbitral (Foto CF Suburense)

Els capitans Contreras (CF Vilanova) i Alberto (CF Suburense) amb la tripleta arbitral (Foto CF Suburense)

El CF Vilanova, amb dos gols d’Adri Alonso, es va endur el triomf d’Aiguadolç davant un CF Suburense que va aconseguir posar-se per davant al marcador amb un gol de Josep Maria Marcé. Els sitgetans, que ho van intentar fins el final, es van veure superats per un Vilanova que va jugar amb un home menys des del minut 39 per expulsió de Nanitelamio. A la 3ª Catalana, la UE Sitges no va fallar en la seva visita al camp de l’Anoia guanyant per 0-4 amb doblet de Morillas, Pascua i Jaume Jordi. Els de Manel Rodríguez són tercers i rebran, passat Carnaval, al Cubelles. De la resta de la jornada esportiva també en destaquem el triomf del Bàsquet Sitges a la pista de l’AESE (49-57) i la del CP Sitges (4-5) a la pista del CP Sant Ramon.

Escolteu-ho