L’alcalde admet que els condicionants de seguretat fan difícil l’equilibri entre el Carnaval de dins el casc urbà i el de baix a mar.

L’alcalde admet que la dimensió que està adquirint el Carnaval obliga a fer veritables trencaclosques per a conciliar la tradició del recorregut per l’interior del casc urbà, amb els requisits de seguretat que els professionals aconsellen, i, en alguns casos, exigeixen. D’aquí que Miquel Forns manifesti que si fos pels cossos de seguretat les rues de Carnaval només es farien per baix a mar, i que el diàleg constant ha permès conciliar posicions en aquest aspecte. L’alcalde també ha anunciat que, passat el Carnaval, es voldrà fer una taula rodona de balanç, amb la intenció que hi siguin presents tots els que hi tinguin alguna cosa a dir, per, d’alguna manera, rescabalar-se de la sensació que el canvi de recorregut no s’ha conciliat prou.

L’alcalde també ha fet referència a diferents projectes pendents d’execució, i que es desenvoluparan aquest 2016.

Escolteu-lo