“Emprendre després de la malaltia”, un nou curs de Nivell 10 adreçat als qui vulguin reincorporar-se al món laboral després d’una malaltia greu.

El proper 15 de febrer, el centre d’iniciatives econòmiques Nivell 10 començarà un curs gratuït adreçat a totes aquelles persones que, o bé pateixen una minusvalidesa o bé han superat una malaltia de llarga durada i vulguin reincorporar-se al mercat de treball o iniciar un projecte propi d’emprenedoria. El curs Emprendre després de la malaltia, que és gratuït i tindrà una durada de 13 sessions de 4 hores, vol donar les claus i l’assessorament tècnic necessari per a aconseguir-ho. En parlem amb Àngels Torres de Nivell 10, Renata Bedós, del servei d’iniciatives econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf, i amb Adrià Peinado de la junta local de l’associació de la lluita contra el càncer de Sitges. Qualsevol persona interessada pot adreçar-se a Nivell 10, al carrer Gabriel Pallarès, 12.

Escolteu-ho