Nivell 10 i el Consell Comarcal ofereixen 2 cursos per a joves que obren les portes a la formació i al mercat laboral.

En el marc del programa Garantia Juvenil, el centre d’iniciatives econòmiques Nivell 10, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf, ofereix dos cursos adreçats a joves que ni estudïn ni treballin, i que poden encarrilar-los al mercat laboral i a la formació. Els cursos són el d’aprenent de serveis i manteniment en instal·lacions portuàries, i el d’Auxiliar de cuina. Aquest darrer ja comptarà, d’entrada, amb el compromís de les empreses col·laboradores de contractar als alumnes durant un mínim de 6 mesos. Ens comenten els dos cursos, Esteve Miró, tècnic de prospecció d’empreses de Nivell 10, i Conce Selvas, tècnica de dinamització econòmica del Consell Comarcal.

Escolteu-ho