Un gran Suburense fa caure el líder a Aiguadolç i la UE Sitges es deixa dos punts importants a Calaf

En la crònica esportiva d’aquest dilluns destaquem la victòria del CF Suburense (1-0) davant el líder CF Balaguer a Aiguadolç, que arribà en els darrers instants gràcies a un gol de cap d’Alberto. Per la seva banda, la UE Sitges va deixar escapar una bona oportunitat de guanyar a Calaf, on al minut 77 dominava per 0-2. Un gol de penal i un altre en el darrer minut li va donar l’empat al conjunt local. En matèria de fitbol base conversem amb Carlos Subías, l’entrenador encarregat de dirigir a una selecció de jugadors alevins de la Blanca Subur en la fase prèvia de la Danone Nations Cup 2016, que es va disputar ahir a Cerdanyola del Vallès. En bàsquet, el Bàsquet Sitges torna a la tercera plaça de Copa Catalunya en superar al Ciutat Vella (65-54), mentre que a la 2ª Catalana d’hoquei patins el CP Sitges demostra estar en el seu millor moment aconseguint el quart triomf consecutiu després de guanyar a Navarcles (3-9).

Escolteu-ho