Ferran Ignasi Llombart demana que l’Ajuntament apliqui una moratòria que impedeixi, mentre no s’aprovi el nou pla d’usos, l’atorgament de noves llicències a establiments d’hostaleria, supermercats i basars.

La situació dels top manta, i el progressiu augment d’establiments de restauració, supermercats i basars de tota mena, han centrat el repàs a l’actualitat per part del portaveu del PP a l’Ajuntament, Ferran Ignasi Llombart. Llombart, que creu que la pressió policial és la millor solució al problema dels manters, accepta, malgrat tot, la proposta de la comissió de treball que prioritza les campanyes de conscienciació als possibles compradors amb la possibilitat de sancionar-los. Per altra banda, el portaveu del PP s’ha mostrat obertament contrari a la proliferació d’establiments de restauració i basars de poca qualitat, i entèn que, fins que no s’aprovi el nou pla d’usos, l’Ajuntament hauria d’aplicar una moratòria que impedís donar llicències a aquest tipus d’establiments, sobretot en les zones de la vil·la que en tenen una densitat excessiva.

Escolteu-lo