Rosa Gubianes: “Aquest recorregut no fou una proposta dels cossos de seguretat i emergències. Era un recorregut que es va proposar en una taula de treball”

I era, des del punt de vista de la seguretat, el menys dolent dels recorreguts possibles. Així s’ha manifestat aquest matí Rosa Gubianes, inspectora i cap de l’àrea bàsica policial dels Mossos d’Esquadra, tot fent balanç del Carnaval d’enguany. Gubianes s’ha mostrat molt satisfeta del resultat de l’operatiu desplegat pels mossos, la policia local, els bombers, el Servei d’emergències mèdiques, la Creu Roja i els membres del dispositiu de seguretat privada, però admet que, en alguns moments, la festa no ha respost a les expectatives creades per tot un seguit de circumstàncies que cal replantejar amb la participació de tothom.  La inspectora s’ha mostrat totalment d’acord amb les paraules que l’alcalde de Sitges va pronunciar sobre el recorregut durant la xatonada del dimecres de cendra al Retiro, i creu que el Carnaval de Sitges ha d’adaptar-se també als nous temps i als nous costums del públic que ve a veure’l.

Escolteu-la