La prèvia del cap de setmana esportiu

En futbol, el CF Suburense es desplaça aquest diumenge (12:00h) al camp d’un Viladecans amb problemes a la part baixa de la classificació. Del partit i de la situació de l’equip després de la victòria davant el líder en parlem amb el jugador Èdgar Esteller. Per la seva banda, la UE Sitges rebrà la visita del Castellví de la Marca a Aiguadolç demà dissabte (17:00h). Carles Martínez, un dels ajudants de Manel Rodríguez a la banqueta, espera que l’equip aconsegueixi el màxim del triomfs possibles per seguir amb aspiracions d’ascens. A la 2ª Catalana d’hoquei, conversem amb Gerard Camarasa, capità del Club Patí Sitges, que demà s’enfrontarà al Mollerussa (19:30h) a Pins Vens, mentre que a la Copa Catalunya de bàsquet el Bàsquet Sitges visita demà (19:15h) la pista del cuer, el CB IPSI de Barcelona. Futbol base, femení, futbol sala i rugby completen el nostre repàs d’un cap de setmana esportiu que, segons les previsions, vindrà molt marcat pel mal temps.

Escolteu-ho