Aurora Carbonell creu que no es pot plantejar la marxa de Bacardí del mercat vell, sense tenir consolidat el projecte que es vol pel futur de l’edifici.

La portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Sitges i regidora de turisme, Aurora Carbonell, s’ha posicionat aquest matí sobre la moció que la CUP presentarà al ple d’avui per a demanar la no renovació del contracte amb Bacardí per a l’ús de l’edifici del mercat vell, i l’obertura d’un procés de participació ciutadana per a definir-ne l’ús en el futur. Carbonell creu que no es pot plantejar la marxa de Bacardi sense tenir un projecte consolidat i planificat en el temps per al mercat vell, i que, a diferència del que podia pensar abans de ser regidora, el centre ha demostrat ser un veritable pol d’atracció turístic per a la vila. La portaveu d’Esquerra també s’ha referit al passeig de les Botigues, al procés d’estabilització de platges, al pla d’usos i a la regularització de la normativa de les terrasses.

Escolteu-ho