Màxima emoció a la 1ª i 3ª Catalana de futbol i primer triomf de l’AE Les Botigues de Sitges a la Lliga Nacional Catalana de futbol sala

El CF Suburense, tot i no fer un bon partit, va poder puntuar a Viladecans en empatar 1-1, gràcies de un penal transformat per Marcos García en el temps afegit. Per la seva banda, la UE Sitges va obtenir una còmoda victòria per 3-0 davant el Castellví de la Marca, en una jornada en la que la sorprenent derrota del Calaf a La Granada ha deixat als sitgetans a només dos punts de la segona posició. El darrer cap de setmana esportiu del mes de febrer també ens ha dut el primer triomf de l’equip de l’AE Les Botigues de Sitges a la Lliga Nacional Catalana de Futbol Sala, del que n’hem parlat amb el seu entrenador Manu Márquez. En el bloc poliesportiu hem destacat la treballada victòria del Bàsquet Sitges a la pista del CB IPSI per 57-64, mentre que el Club Patí Sitges ha sumat el seu cinquè triomf consecutiu en superar 9-4 al Mollerussa, abans de la difícil visita la pripera jornada a la pista del Lleida Llista (líder).

Escolteu-ho