L’alcalde s’afegeix a les veus que creuen que l’oferta comercial de Sitges s’ha desvaloritzat, però considera que respon al context social i econòmic general.

Sense demanda no existiria oferta. L’alcalde Miquel Forns ha utilitzat una màxima clàssica per a intentar definir el progressiu canvi en el mapa comercial de Sitges, respecte al de fa 10 anys, quan proliferaven als principals carrers del centre de la vila les oficines bancàries i les agències immobiliàries. Forns creu que el nou pla d’usos, en el qual s’hi està treballant, però que trigarà a redactar-se perquè vol comptar amb les aportacions de tots els agents afectats, podrà regularitzar algunes casuístiques però no podrà canviar una realitat existent, no només a Sitges sinó a molts indrets. L’alcalde també s’ha referit a alguns temes d’actualitat com el de la recuperació del mercat vell o del Patronat, la necessitat de fer un recinte firal que permeti no hipotecar la primera línia de mar amb envelats durant un periode de l’any, o les obres a la Plana Est-Santa Bàrbara o el futur desenvolupament de la zona de la Bòvila II.

Escolteu-lo