L’ABPS resol l’expedient obert al Llucifer de l’entitat, però no el farà públic, sinó que el comunicarà personalment als socis. Ramon Artigas creu que el que ha passat ha de servir d’exemple per altres.

A partir de l’expedient que l’entitat va obrir al Llucifer de la seva colla de diables, arran de la demanda interposada en el seu dia per Ramon Artigas, la junta de l’Agrupació de Balls Populars va prendre una decisió definitiva en una reunió mantinguda el passat divendres. Edu Sentís, membre de junta, ha manifestat aquest matí que la decisió està presa, però que la junta ha decidit no fer-la pública per a no generar més enrenou mediàtic, i la donarà a conèixer per carta als més de 1000 socis de l’entitat. Per la seva banda, Ramon Artigas, demandant en aquesta causa, s’ha mostrat crític amb l’actitud que varen prendre els representants institucionals i de l’Agrupa durant el desenvolupament del cas, i ha declarat mostrar-se satisfet del resultat de la sentència, tot assenyalant que el que ha passat ha de servir d’exemple de cara al futur.

Escolteu-ho