Pas important del CF Suburense B cap a l’ascens

La jornada futbolística del cap de setmana, la penúltima abans del parèntesi de la Setmana Santa, ens deixa l’important triomf del CF Suburense al camp de l’Hortonenc (1-2), el que suposa un pas gairebé definitiu per ser l’any vinent a la 3ª Catalana. Per la seva banda, el primer equip va poder empatar (1-1) al camp del Torredembarra gràcies a un gol de Capa a les acaballes del partit. La UE Sitges, en un matx per oblidar, es va desfer per 3-1 del cuer Fàtima tot esperant el partit de diumenge vinent al camp de la Joventut Ribetana. Destaquem també, pel que fa al món del rugby, que l’equip femení del Rugby Club Sitges no podrà disputar la gran final de la Copa Catalana en perdre al camp del Barcelona Enginyers (34-8). Una derrota que avui analitzem amb l’entrenador Eduardo Berguenda.

Escolteu-ho