Una exposició celebra el 75è aniversari de les caramelles sitgetanes, fent un repàs a la història de la tradició i de les colles a Sitges.

caramelles_21032016

Pallarès, Torrents i Pañella protagonistes d’un impactant pany de paret

Fins el 24 d’abril la planta baixa de l’edifici Miramar acull l’exposició Clavells, amics i records, que commemora el 75è aniversari de les Caramelles Sitgetanes amb un muntatge on no hi falten referències a la història de la tradició a la nostra vila, i a la les colles del Prado i del Retiro. La mostra, de gran impacte visual, s’acompanya d’un video amb algunes actuacions històriques. Us oferim els parlaments de l’acte inaugural. Intervenen: Rosa Tubau, regidora de cultura tradicions i festes, Dani Piques, president de les caramelles Sitgetanes, Natalia Butí, dissenyadora de la mostra i l’alcalde Miquel Forns.

Escolteu-ho