Vinyet Lluís pensa que, abans de parlar del nou gerent, cal un replanteig global de l’estructura organitzativa de l’Ajuntament

La roda de portaveus entrevista avui la regidora de Sitges Grup Independent, Vinyet Lluís. Lluís, que ha anunciat que la seva formació s’abstindrà en la votació de la relació de llocs de treball i votarà a favor del pressupost 2016, creu que, més enllà del debat sobre la contractació de la figura d’un gerent, el que cal és replantejar l’estructura organitzativa de l’Ajuntament per a que la institució pugui respondre a tots aquells processos que genera l’aplicació de la normativa que ella mateixa aprova. La portaveu de SGI també s’ha manifestat en relació al projecte de la Bòvila II, mostrant-se recelosa a la seva aprovació, pel fet que hi ha moltes qüestions pendents de resoldre. En aquest sentit, Vinyet Lluís s’alinea amb la proposta de Sitges en Positiu d’obrir un periode de debat entre els agents implicats.

Escolteu-la