El regidor d’ensenyament reconeix que la nova escola Agnès de Sitges no està ara al capdamunt de les prioritats de la Generalitat, però assegura que el compliment de les ratios de P-3 al municipi és la millor garantia per a que pugui construïr-se.

Davant les informacions de la conselleria d’ensenyament de la Generalitat que certifiquen una baixa d’alumnat de P-3 arreu de Catalunya, i, en conseqüència, el tancament de moltes aules, el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament de Sitges, Eduard Carrillo, assegura que tant en el curs passat com en la previsió que el seu departament té sobre la preinscripció d’enguany, la vila complirà amb les ratios d’alumnes de P-3 escolaritzats i podrà fer valer davant la Generalitat la priorització del calendari per a la nova Agnès. Carrillo ha admès que malgrat l’existència de la partida pressupostària per a la construcció de la nova escola, el departament d’ensenyament no la té ara al capdamunt de la llista de nous equipaments, però tampoc l’ha esborrada. En aquest sentit, el regidor creu que en la propera reunió amb la conselleria, prevista per a la tardor, el municipi podrà fer valer uns bons números en les inscripcions de P-3 per a que el projecte es desbloquegi d’una vegada.

Escolteu-lo

1 comment to El regidor d’ensenyament reconeix que la nova escola Agnès de Sitges no està ara al capdamunt de les prioritats de la Generalitat, però assegura que el compliment de les ratios de P-3 al municipi és la millor garantia per a que pugui construïr-se.