L’alcalde anuncia que 8 dels 16M d’euros del romanent de tresoreria del 2015 es dedicaran als projectes del pressupost participatiu, i afirma que s’estan destinant el màxim de recursos per a contenir el top manta.

En la seva visita mensual, l’alcalde Miquel Forns ha deixat uns quants titulars a partir de temes d’actualitat recent. Entre ells que 8 dels 16 milions d’euros del romanent de tresoreria del 2015 es dedicaran a gestionar els objectius pendents dels pressupostos participatius, i altres inversions de caràcter sostenible, perquè així ho obliga la llei. Forns també ha assegurat que s’estan dedicant el màxim d’esforços policials a la contenció del top manta, i que la seva presència encara seria més gran de no existir la pressió dels cossos de seguretat. En un altre ordre de coses, l’alcalde ha reconegut que el projecte de la llotja tradicional de peix al port d’Aiguadolç està encallat al departament d’intervenció de l’Ajuntament i que, fins ara, encara no s’ha trobat una solució als condicionants normatius que estan bloquejant el projecte, però ha assegurat que s’està treballant per a trobar una sortida. De la mateixa manera, sembla que la fundació de l’hospital de Sant Joan ja té emparaulat un nou elaborador de la malvasia de Sitges, que vindrà a substituir a la gestió que n’ha fet fins avui Isidre Pagès. L’alcalde ha assegurat la pervivència del llegat de la malvasia a partir de les gestions de l’hospital. Finalment, el ministeri de foment ha confirmat que acaben de començar les obres de remodelació dels malmesos espigons de la platja de les Enquines, situada al davant mateix de l’hotel Terramar.

Escolteu-ho