Si us agraden els gegants, us agradarà aquest llibre

gegants_14042016

Un muntatge fotogràfic dels gegants de la vila a les pàgines centrals del llibre

Dissabte al vespre, al palau del rei moro, es presenta el segon volum de la col·lecció La Tarlatana, que edita l’Agrupació de Balls Populars. Enguany, els protagonistes són les diferents parelles de gegants i gegantons de Sitges al llarg de la història. El jove Pere Juventí, nascut a Sant Vicenç dels Horts però amb lligams familiars amb Sitges, ha estat treballant durant dos anys en la elaboració de Gegants sitgetans: retrospectiva del fet geganter sitgetà, un volum de 200 pàgines on es fa un repàs cronològic i gràfic de la història dels nostres gegants, d’una forma clara i sistematitzada, i amb àmplia documentació gràfica. En Pere ens ho explica.

Escolteu-lo