La UE Sitges, a només dos punts del liderat

La victòria de la UE Sitges el passat dissabte (3-1) davant el Montserrat Igualada el deixa com a segon classificat en solitari i a només dos punts del liderat amb cinc jornades per endavant. Una bona jornada per als de Manel Rodríguez, com també ho ha estat per l’equip Aleví A que ahir va guanyar 5-1 al FC Barcelona i amb moltes opcions de poder assolir l’ascens a la Preferent. Un triomf molt celebrat i que avui hem volgut recordar amb l’entrenador Carles Martínez. A la 1ª Catalana, el CF Suburense va sortir derrotat de Les Comes davant un CF Igualada que el va derrotar per 3-0, trencant així una dinàmica positiva dels sitgetans que venien de vuit jornades sense perdre. Pel que fa a la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges va perdre 74-66 a la pista del CB Roser i no s’ha pogut assegurar encara la disputa de les fases d’ascens a EBA. De fet, ho té molt a prop ja que li cal un triomf en les dues últimes jornades per cloure la fase regular.

Escolteu-ho