El 7 de maig #Sitgesambelsrefugiats

refugiats_27042016

Ahir es va presentar en roda de premsa Sitges amb els refugiats, una diada solidària que tindrà lloc al Retiro el proper 7 de maig, i que inclourà una taula rodona, tallers i activitats infantils, i un programa de concerts que es desenvoluparan entre les 12 del migdia i les 8 del vespre. Les entrades, al preu de 5€, així com les aportacions que es vulguin fer a títol individual, aniran directament al número de compte de l’ONG Pro Activa Open Arms. Per a comprar les entrades anticipadament, podeu fer l’ingrès al compte de la ONG: ES53 0182 0262 910201668823, fent constar en el concepte de l’ingrés: Sitges amb els refugiats. El mateix dia les entrades es posaran a la venda als jardins del Retiro. Ahir, Raquel Martín, coordinadora de l’acte, Jaume Freixes, moderador de la taula rodona, i Manel Andreu, coordinador dels concerts, explicaren els detalls de la jornada en companyia de la regidora Rosa Tubau. Tots aquells/es que volgueu col·laborar en l’esdeveniment us podeu posar en contacte amb la organització a través del seu perfil a Facebook.

Escolteu-ho