La prèvia del cap de setmana esportiu

Amb Adrià Creixell, jugador del CF Suburense, parlem del partit de la jornada 30 que aquest diumenge (17:00 h) l’enfrontarà a un El Catllar ja descendit. També conversem amb Víctor Olmedo, capità de la UE Sitges, que aquest diumenge (12:00 h) jugarà al camp del Piera tot just després del triomf davant el líder, que va col.locar als sitgetans en plaça de promoció d’ascens. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges es troba a només un triomf d’assegurar-se les fases d’ascens a EBA. Demà (18:00 h) tindrà la primera oportunitat en el partit que l’enfrontarà al SAFA a Pins Vens. El futbol base també serà protagonista aquest cap de setmana, concretament demà dissabte, ja que el Nou Pins Vens acollirà la 2ª Jornada de Debutants (jugadors de 4 a 6 anys) que organitza la Federació Catalana de Futbol. I en hoquei patins, el Club Patí Sitges rebrà demà (19:30 h) a l’Olesa, en un matx en el que està obligat a guanyar si vol seguir amb alguna aspiració d’ascens.

Escolteu-ho