Miquel Forns. Del foc a Can Vinyals a la confiança en Eduard Carrillo, tot passant per la rebaixa del peatge de les autopistes i el turisme sostenible.

Amb l’alcalde Miquel Forns repassem alguns temes de l’actualitat més immediata, començant pel foc que s’ha declarat aquesta nit a Can Vinyals, i la situació dels sense sostre i de les instal·lacions del parc de bombers voluntaris. L’alcalde també ha fet referència a la petició pública de la rebaixa del preu del peatge de la C-32, que va fer davant del president de la Generalitat durant el sopar de l’ADEG, i a les mesures que es posaran en marxa per a poder aconseguir la certificació Biosphere de turisme sostenible. Finalment, i arran de la denúncia feta pública el passat ple per Nou Horitzó, Forns ha manifestat que posa la mà al foc per Eduard Carrillo i ha assegurat que l’estudi que ha fet el secretari municipal de tota la gestió que Carrillo va obrir en el seu dia a l’OAC descarta que s’hagi incorregut en cap irregularitat.

Escolteu-ho