L’hora de l’Utrillo! Benvinguts al darrer programa de la temporada!!

logo_utrillo

Aquí teniu el 17è programa de l’Hora de l’Utrillo! Presentat per la Sofia, en Pau i l’Anna. Per començar, la secció 4+1 entrevista a dos bombers del parc del Garraf, que ens expliquen què cal fer per a ser bomber i algunes de les seves experiències. A continuació, la Isabel, la Irene, la Lucia i l’Ethan, tots ells alumnes de 6è, ens presenten a Gent extranya les vides de l’escriptor Honoré de Balzac i del fundador d’Apple Steve Jobs. En Luís, de la botiga Doctor Game, ens explica les característiques dels jocs cooperatius en la nostra secció de Jocs en família. I, finalment, els alumnes de l’escola Agnès ens presenten una nova edició de la secció Volem la pau, amb la història de la furgoneta Volkswagen T-1, i uns quantes frases d’algunes de les personalitats que més han fet per la pau al món. Gràcies a tots i a totes per haver-nos acompanyat tota la temporada!

Escolteu-lo