El Bàsquet Sitges inicia el seu camí cap a la Lliga EBA

Demà (18:00 h) el Bàsquet Sitges s’enfrontarà al Mataró-Feimat en el partit d’anada de les fases d’ascens a Lliga EBA. El president Pau Simó n’ha parlat avui a Ràdio Maricel sense assegurar si el club tindrà o no la capacitat econòmica suficient per ser l’any vinent a EBA. En futbol, el CF Suburense afronta la 32ª jornada de lliga rebent aquest diumenge (12:15 h) a un Vilasseca que encara no té del tot assegurada la permanència a 1ª Catalana, mentre que la UE Sitges haurà de sumar els tres punts demà (15:15 h) al camp de l’Olivella si vol seguir amb opcions d’ascens. Per la seva banda, el CF Suburense B, ja amb el títol i l’ascens a la butxaca, jugarà el seu darrer partit de lliga aquest diumenge (14:30 h) a Aiguadolç davant el CD Ribes. I pel que fa a la 2ª Catalana d’hoquei patins, el Club Patí Sitges afronta la penúltima jornada del campionat rebent demà (17:45 h) a Pins Vens al Casal L’Espluga.

Escolteu-ho