El Bàsquet Sitges una mica més a prop d’EBA

Els oferim la crònica esportiva d’un cap de setmana que ens ha deixat molt bons resultats. El triomf, per exemple, del Bàsquet Sitges (83-67) davant el Mataró, en el partit d’anada de les fases d’ascens a Lliga EBA. Una bona renda de cara al partit de tornada que es jugarà diumenge vinent a pista mataronina. En futbol, el CF Suburense es va desfer del Vilaseca (3-2) abans de la complicada visita al camp del FC Santboià, mentre que la UE Sitges va patir de valent per endur-se els tres punts del camp de l’Olivella, després de vèncer 2-3. Bones notícies també en el món del futbol base, ja que l’equip Aleví A de la UE Sitges ha assolit l’ascens a la Preferent quan falten encara un parell de jornades. Pel que fa a 2ª Catalana d’hoquei patins s’ha disputat aquest darrer cap de setmana la penúltima jornada, amb victòria del CP Sitges (6-3) davant el Casal l’Espluga que el farà acabar el campionat en tercera posició.

Escolteu-ho