Les escales de la Punta decorades i un gran homenatge a Rusiñol al pati blau, entre les novetats del Corpus que pregonaran Florenci Salesas i Cèlia Sánchez Mústich

corpus_18052016

El cartell és obra de Damià Mathews

Un pregó a dues veus, les de Cèlia Sànchez-Mústich i Florenci Salesas, un gran homenatge a Rusiñol o les escales de la punta decorades, són algunes de les novetats amb que es presenta el Corpus de Sitges 2016. La Sala Gòtica del museu Maricel va acollir la presentació del programa i el cartell de la Festa, que incorpora un concurs per instagramers amb el hashtag #corpussitges16, un bon nombre d’activitats convocades per establiments i entitats, i el manteniment del recuperat recorregut llarg de la processó, que passa per Parellades, Bonaire, passeig i Sant Pau. El cartell és obra del dissenyador sitgetà Damià Mathews. La presentació va anar a càrrec de la presidenta de la Comissió de Corpus, Núria Amigó, de l’autor del cartell, i de la regidora de cultura, Rosa Tubau.

Escolteu-ho