El Bàsquet Sitges classificat per a la Final a Quatre de Copa Catalunya

Alegria de jugadors i afeccionats del Bàsquet Sitges en certificar el passi a la Final a 4 de Copa

Alegria de jugadors i afeccionats del Bàsquet Sitges en certificar el passi a la Final a 4 de Copa

Malgrat la derrota a Mataró (59-58) el Bàsquet Sitges ha aconseguit classificar-se per a la Final a 4 de Copa Catalunya que es disputarà aquest proper cap de setmana. El Grup Barna serà el seu rival a la semifinal, mentre que l’altra semifinal la jugaran el Viladecans i el Sant Adrià. En futbol, el CF Suburense li va posar les coses molt difícils al FC Santboià, que finalment va poder sumar els tres punts en superar als sitgetans per 2-1. Pel que fa a la 3ª Catalama, la UE Sitges, que va golejar (8-0) al Sant Cugat Sesgarrigues, haurà de guanyar diumenge vinent a Sant Pere de Riudebitlles i esperar que el Martorell no ho faci en el seu partit amb el Sant Pere Molanta, per aconseguir jugar la promoció d’ascens. La jornada futbolística també ens ha deixat l’eliminació del CF Suburense B de la Copa Catalunya Amateur, en perdre (1-0) al camp del Sant Vicenç dels Horts i l’ascens a Preferent del Benjamí A de la Blanca Subur. A la part final del programa d’avui, Magí Mestre, responsable esportiu del Club Patí Sitges, ha confirmat que Carles Busquet serà el nou entrenador del Sènior A la propera temporada i que a dia d’avui encara podria haver una petita opció de pujar a 1ª Catalana si el Calafell acaba renunciant a l’ascens.

Escolteu-ho