Pere Junyent, Jordi Baijet, Josep Casanova, i el record d’un pla general esforçadissim….

alcaldes_23052016

Junyent, Baijet, Forns i Serra

Organitzades per l’Eco de Sitges, divendres varen tenir lloc a l’hotel de l’Avinguda Sofia les jornades “Repensar Sitges”. D’entre totes les ponències del dia, recuperem íntegrament la que varen protagonitzar els ex-alcaldes Pere Junyent (1995-2003) i Jordi Baijet (2003-2011) al costat de l’arquitecte Josep Casanova, per a parlar de l’atzarós procés de redacció del darrer pla general de Sitges, aprovat definitivament l’any 2006, després de mesos de gran debat social i polític. Us recomanem una escolta atenta perquè l’actual desenvolupament urbanístic de la vila respon al que es va dibuixar i acordar aleshores. Moderà el debat el director de l’Eco de Sitges, Antoni Sella.

Escolteu-lo