Arran de la caiguda d’una teula de la coberta de l’edifici del teatre, la regidora Carme Almirall assegura que l’Ajuntament prioritzarà les obres de remodelació de la teulada del Prado

prado_27052016

Ahir a la tarda, una teula de la coberta de l’edifici del teatre Prado va precipitar-se al carrer Sant Isidre. Afortunadament, ningú no va prendre mal, però el fet ha significat un important senyal d’advertiment respecte la imperiosa necessitat d’activar l’obra de remodelació de la teulada, pendent de fa molt de temps, tot i que la consignació pressupostaria ja està assignada. Aquest matí, la regidora Carme Almirall ha explicat com es va viure la notícia ahir al vespre des de l’equip de govern, tot reflexionant sobre fins a quin punt els obstacles tècnics han demorat enormement el procés.

Escolteu-la