Una darrera jornada amb la promoció d’ascens en joc per a la UE Sitges

La territorial futbolística viurà aquest diumenge la darrera jornada de lliga. A 1ª Catalana, Castelldefels, Santboià i Vilanova es jugaran les dues places d’ascens, mentre que el CF Suburense disputarà el seu últim partit de la temporada rebent a un Reddis ja descendit. Els de Josu Julian aspiren a ocupar la sisena posició, en un matx que es jugarà a Aiguadolç a les 12:00 h de diumenge. A la 3ª Catalana, la UE Sitges haurà de guanyar el seu partit al camp del Riudebitlles i esperar que el Martorell “punxi” en el seu enfrontament davant el Sant Pere Molanta. En joc, la segona posició que dóna dret a disputar la promoció d’ascens a 2ª Catalana. També aquest cap de setmana, el Bàsquet Sitges disputarà la Final Four de Copa Catalunya, jugant la primera de les semifinals demà dissabte (17:00 h) davant el Grup Barna a Sant Adrià de Besós. Per la seva banda, el Sènior Femení podria certificar la permanència a 2ª Catalana si guanya demà (19:15 h) a la pista del Bosco Horta.

Escolteu-ho