L’alcalde anuncia l’obertura d’un expedient a la interventora per usurpació de les competències d’alcaldia en el procés de gestió de les bases per a la contractació del nou gerent.

Durant la celebració del ple extraordinari dedicat a designar els membres de les meses electorals pel proper 26 de Juny, l’alcalde Miquel Forns va anunciar l’obertura d’un expedient a la interventora municipal per haver usurpat les funcions de l’alcaldia, quan va instar a passar per ple les bases per a la contractació del nou gerent municipal i del director de l’àrea de serveis a les persones. Els dos punts havien d’anar al ple extraordinari d’ahir, però varen ser retirats per l’informe suspensiu d’alguns aspectes per part de la interventora, malgrat un segon informe, aquest de Recursos Humans, que permetia aixecar la suspensió. El govern municipal va preguntar als Serveis Territorials de l’Administració Local de la Generalitat de qui era la competència per l’aprovació d’aquest punt, i aquests van respondre que de l’alcalde. En conseqüència, Miquel Forns va informar al ple que considerava greu la decisió de la interventora, ja que entén usurpades les competències de l’alcaldia, i va anunciar l’aprovació de les dues bases per decret d’alcaldia, i la obertura d’un expedient a la funcionària, que l’instructor decidirà si és informatiu o disciplinari.

Escolteu-ho