Forns defensa l’expedient a la interventora, la contractació del gerent, la dissolució de la Fundació del Prado, i critica la desaparició de l’Agnès de Sitges del pressupost de la Generalitat

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, es manté inflexible en la decisió d’obrir un expedient a la interventora municipal per la usurpació de funcions i la dilació que entén que va representar haver d’elevar a ple les bases per a la contractació del gerent i d’un dels caps d’àrea de la nova estructura directiva municipal, quan altres informes deien que no era necessari. L’instructor del cas haurà de decidir si es tramita per la via informativa o per la reglamentària, que comportaria sanció. El batlle ha explicat que, després dels informes de la Secretaria General i de Recursos Humans que permeten aixecar l’objecció suspensiva de la intervenció, avui el BOP publica les bases per a la contractació del nou gerent, en qui confia, a més de en l’administració electrònica i de la implicació dels treballadors, per millorar el nivell de prestació de serveis de la maquinària municipal.

Miquel Forns ha reconegut que l’Ajuntament no ha pogut fer front a les obligacions que comportava la Fundació del Casino Prado, pel que entén que el millor és procedir a una dissolució ordenada de la mateixa. El batlle també ha mostrat la seva oposició a la desaparició en el pressupost de la Generalitat de la partida per construir l’Escola Agnès de Sitges, i afirma que suggerirà a l’administració catalana incorporar al centre els futurs mòduls formatius de la comarca, que justificarien la inversió. En la seva visita mensual a la Ràdio, Forns també s’ha referit al descontent dels veïns de les Botigues, al Consorci del Club Natació que ajorna tres mesos la seva dissolució, als passos sota la via o a la malvasia de Sitges.

Escolteu-lo