L’adéu d’Àngel Calvo i Manel Rodríguez de la UE Sitges

Arran de la marxa d’Àngel Calvo i Manel Rodríguez de la UE Sitges, hem parlat avui amb el ja ex secretari tècnic del primer equip i ex tècnic, respectivament. Calvo reconeix que qüestions personals l’impedeixen seguir amb el projecte que es va iniciar ara fa tot just un any, malgrat no amaga una certa decepció pel fet que el club no hagi insistit en el seva continuïtat, i que també hagués plegat en el cas d’haver-se assolit l’ascens a 2ª Catalana. Per la seva banda, Manel Rodríguez assegura que la seva decisió de deixar la banqueta d’Aiguadolç té a veure amb el fet que Àngel Calvo marxi de la UE Sitges. Rodríguez té la impressió que el club vol anar amb una marxa menys i que sembla no tenir ara tanta pressa per aconseguir aquells objectius pels quals es decidí confiar en la figura de Calvo.

Escolteu-ho